Olisivat menneet täydellisesi, ellei Kerttu olisi sotkeentunut kepeillä ja loikannut keinulta.

Molemmat radat olivat sujuvia ja Kerttu toimi kuin unelma. Se oli tasainen ja varma pieni menijä, joka jälleen kerran antoi kaikkensa vauhdissa. Kontakteilla se oli nopea ja ensimmäisellä radalla keinukin oli hyvä.

Ensimmäisen radan kompastuskivi oli kepit, joihin tultiin hyvin helposta kulmasta. Kerttu kyllä aloitti oikein, mutta sitten se ilmeisesti sekosi rytmissä ja jätti yhden välin menemättä. Muuten aivan loistavaa menoa! Aika toiseksi nopein, vaikka piti ottaa kepit uusiksi.

Toisella radalla oli tehty putkista mukavat kiihdytyssuorat ja Kerttu latasikin kaiken peliin ollen koko radan nopein. Kepitkin onnistui tällä kertaa. Ainut vaan, että se pentele hyppäsi keinulta. En tiedä, luuliko Kerttu keinua puomiksi vai mitä, mutta näin kyllä heti kun se lähti keinua kohti, että nyt se loikkaa. Eipä ollut siinä vaiheessa enää mitään tehtävissä.

Tuplavitonen saavutettu.. Harmi, että ne ei kelpaa SM:iin... Viikon päästä treenit ja parin viikon päästä kohti Oulua. Josko sieltä saataisi edes yksi nolla. Taisimme tosin sopia, että kaksi on tavoite kaikille matkan jäsenille. :)